Eu sunt Alina, sunt psihopedagog, logoped, psihoterapeut, psiholog clinician ṣi practician NLP.

Despre mine iṭi spun că sunt o persoană deschisă, calmă, empatică, autentică ṣi dornică de cunoastere.

Viata mea, ca ṣi a multora, nu a fost mereu liniṣtită ṣi frumoasă.
Dar a fost intotdeauna ghidata de dorinta de a-mi depăṣi limitele. De dorinṭa de a cunoaṣte mai mult, de a-mi fi mai bine in relatia maritala, de a-mi vindeca ranile emoṭionale cu care veneam din copilărie ṣi apoi de dorinṭa de a-i ajuta ṣi pe ceilalṭi (copii sau adulṭi), care aveau nevoie de diferite terapii sau pur si simplu aveau nevoie să se regăsească pentru a putea continua acest drum frumos numit „viaṭă”.

De aceea , fie ca ai o provocare pe care vrei sa o depăṣeṣti (tu sau copilaṣul tău), fie că te confrunti cu o tulburare pentru care ai recomandare de psihoterapie (cum ar fi depresie, tulburare obsesiv-compulsivă, fobii, insomnie, anorexie, bulimie, tulburare de stres posttraumatic, sau altele….), fie ca ai nevoie de o evaluare psihologică necesară pentru completarea dosarului pentru comisie, sau pur ṣi simplu doreṣti să te cunoṣti mai bine ṣi să te dezvolṭi pe plan personal, te aṣtept la cabinetul meu pentru a te sprijini in acest sens.

Aceasta pentru că, aṣa cum frumos spunea Richard Bandler „Indiferent ce greutăṭi întâmpini, vei avea două opṭiuni: fie poṭi să o faci, fie nu poṭi să o faci ÎNCĂ. Aṣa că vei începe să cauṭi ce îṭi trebuie ca să poṭi.”
- Licentiat in Psihologie
- Master Psihologie Clinica
- Membru Colegiul Psihologilor din Romania
- Psiholog cu drept de libera practica (nr.751/2009)
- Certificare Psihoterapie Integrativa
- Certificare Psihologie Clinica
- Profesor gr.I Psihopedagogie Speciala
- Consilier Dezvoltare Personala
- Atestare NLP
Adresa
Str. Sondelor nr. 62T, Ploiesti
Telefon
0732 138 168
Email
psihologalinatanasescu@yahoo.com
alina-foto.jpg